Assortiment

Het assortiment van poeliers kan sterk verschillen. Er zijn poeliers die zich profileren als kipspecialist, wildspecialist, poelier, traiteur, gezondheidswinkel en kiloknaller. De hieronder genoemde artikelen zullen daarom niet altijd verkrijgbaar zijn.

 

Bied uw poelier een door u gewenst artikel niet aan, vraag er dan naar, vaak zal hij u dan toch van dienst kunnen zijn.

Kip

  • Kip heel
  • Kippenpoot
  • Kippenbout
  • Kipkarbonade
  • Kipdij
  • Kipdijvlees
  • Kipfilet heel
  • Kipfilet half
  • Kipborrelhapje
  • Kipgehakt (ballen)
  • Kipshoarma
  • Kipschnitzel (ambachtelijk)
  • Kiprollade (gevuld)
  • Kipsate (stokje of vlees)
  • Kipshaslick
  • Kip schnitzel
  • Kip cordon bleu
  • Kip soepballetjes
  • Kiphaasjes
  • Hawaii-spies
  • Kipboomstammetje
  • Kipbraadworst
  • Kipvink

Kalkoen

  • Kalkoen heel
  • Kalkoenfilet
  • Kalkoenhaasje
  • Kalkoendijvlees
  • Kalkoenossobuco
  • Kalkoenshoarma
  • Kalkoendrumstick
  • Kalkoenschnitzel
  • Kalkoenrollade
  • Kalkoensate
  • Kalkoenshaslick

Parelhoen

  • Parelhoen heel
  • Parelhoenfilet
  • Parelhoenpoot
  • Parelhoenrollade

Kwartel

  • Kwartel heel
  • Kwartelfilet

Tamme gans

  • Tamme gans heel
  • Tamme ganzenfilet

Tamme eend

  • Tamme eend heel
  • Tamme eendenfilet
  • (magret de canard: woerd)
  • (magret de canette: eend) 

Grilspecialiteit

  • Kip heel
  • Kip half
  • Kippenbouten
  • Kipborrelhapjes
  • Kiprollade
  • Kipspareribs
  • Kipdrumsticks
  • Kipgrillworst (met kaas)
  • Spareribs (varken)
  • Kippeling

Wilde eend

  • Wilde eend heel
  • Wilde eendenfilet
  • Wilde eendenbouten

Fazant

  • Fazant heel
  • Fazantenpoot
  • Fazantenfilet

Wild konijn

  • Wild konijn heel
  • Wild konijn achterbout
  • Wild konijn rug (filet)

Haas

  • Hazenachterbout
  • Hazenvoorbout
  • Hazenrug
  • Hazenrugfilet

Ree

  • Reebout
  • Reerug
  • Reerugfilet
  • Reeboutfilet
  • Reebiefstuk (bout)
  • Reebiefstuk (rug = medaillons)
  • Reevoorbout
  • Reehaasje

Hert

  • Hertenrugfilet
  • Hertenbiefstuk (rug)
  • Hertenbiefstuk (bout)
  • Hertenhaasje
  • Hertenvoorbout
  • Hertenrug
  • Hertenracks

Wild zwijn

  • Wild zwijn achterbout
  • Wild zwijn rug
  • Wild zwijn biefstuk (rug)
  • Wild zwijn rugfilet
  • Wild zwijn medaillons
  • Wild zwijn karbonades

Struisvogel

  • Struisvogelsteak
  • Struisvogelfilet

Kangoeroe

  • Kangoeroebiefstuk

Koedoe

  • Koedoebiefstuk

Gerookte producten

  • Kipfilet
  • Kipvleugels
  • Tamme eendenfilet (magret de canard)
  • Struisvogelham
  • Hertenham

Maaltijden/ componenten

  • Bami met kip
  • Nasi met kip
  • Mihoen met kip
  • Reegoulash
  • Hazenpeper
  • Ajam Pangang
  • Kip in kerriesaus
  • Kip in ketjapsaus
  • Kip in satésaus
  • Kip stroganoff
  • Kip in Catalaansesaus
  • Kipballetjes in saus (diverse soorten)
  • Kip pilaf
  • Kip in paprikasaus
  • Italiaanse braadlapjes
  • Kip in paddestoelensaus
  • Ajam pedis
  • Ajam roedjak
  • Kip taco
  • Kip wraps
  • Kiploempia’s
  • Kip lasagne
  • Griekse kip
  • Tortilla’s
  • Kipragout
  • Coq au Vin
  • Kipslaatjes
  • Kipkookworst

Specialiteiten

  • Ganzenlever
  • Ganzenleverpate
  • Eendenlever
  • Eendenleverpate
  • Eendenspiesjes
  • Ganzenlever
  • Ganzenleverpaté
  • Confit de Canard
  • Cuisse de Canard
  • Paté diversen (knoflook, peper, champignon, cranberry, boeren)
  • Wildpaté (gemengd, wildzwijn, hert)
  • Snacks (nuggets, kroketten, frikandellen, burgers, schnitzels)
  • Wildfond
  • Gevogeltefond
  • Preisselbeeren
  • Tapas
  • Olijven
  • Soepen (kip, tomaat-kip, erwten, wild, duif)
  • Eieren (kip-scharrel, kwartel)
  • Wijnen (ook voor marinades)
  • Scharrelkip (filet + bouten)
  • Maiskip (filet + bouten)
  • Poussin
  • Coquelet
  • Salades (kip, kipkerrie, aardappel)
  • Kalkoenmerguez